tirsdag den 12. februar 2013

Retro? NOOO!

Sååå, kender I det, når noget, der skulle have været dødt og begravet i fortiden, stikker sit grimme hoved frem igen ... og endnu grimmere end før? Fandt denne inde på Asos:


Og åbenbart klapper alle i deres små hænder - altså bortset fra mig. Til en syvårig pige på den første skoledag - ja. Til voksne kvinder - NO!

Eller hvad siger I? Er damen her blevet gammel eller hører denne hjemme på lossepladsen eller en Røde Kors genbrugsstation?


5 kommentarer:

 1. Nej, nej og atter NEJ!!!! Hvor er det GRIMT! ;(
  Det var lige før jeg blev blind da jeg så den! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jae! Én der giver mig ret. :) På min Faceside var der én, der var tilhænger, men nu er det to mod en. Hvis jeg gik bag en person over syv år, der gik med sådan én, må jeg med skam (eller fryd?) erkende, jeg ville hive en hårnål ud og punktere den. c",) Der er lidt for meget Donna fra Beverly Hills over den.

   Slet
 2. Altså jeg havde to oppustelige tasker i min pure ungdom - de var så fine, så du får mig ikke til at sige jeg hader den. Nu er jeg ikke så pjattet med rygsække længere, og mine oppustelige tasker var da også skuldertasker, så den her er selvfølgelig lidt mere lillepigeagtig. Men jeg har altså et svagt punkt for det kitschede.

  SvarSlet
 3. ÅHHH hva sker der lige her!? Ikke nok med at tasken er F.O.R.F.Æ.R.D.E.L.I.G men hvorfor har de dog sminket pigebarnet sån?? Det hele er jo bare NOOOOO!!

  SvarSlet
 4. Haha - vandene deler sig. Jeg elsker, når folk er uenige med mig; men det er nu også rart at få ret engang imellem. c",)

  SvarSlet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...