onsdag den 5. juni 2013

En nyfødt flytter ind

I får lige en meget kort update her - er mildest talt ophængt. Vi har nemlig lige modtaget en killing på ca. 2 uger, som er blevet udstødt af sin mor.

Kort fortalt ringede det på døren, fordi vores genbo har et familiemedlem, hvis kattemor havde udstødt sin killing. Internatet vil ikke taget flaskekatte og der var ikke lige nogen til at tage over, så indtil videre skal vi forsøge at få det lille skind til at overleve.

Han vejer 320 g. og guffede gladeligt erstatning i sig og faldt i en dødlignende søvn. Det har pt. taget knap otte timer at få denne ration i ham ... og det er kun en tredjedel af rationen, men han er så træt efter at have skreget på mor og mælk i timevis. Han har nu på ægte babymanér fået bøvset af og tisset, da han fik mavemassage (normalt skal moderen stimulere dem til at kunne tisse og besørge). Han ligger nu på min skulder og sover - lille mus, der ikke er meget større end en knytnæve.

Jeg ville gerne give jer billeder, men indtil nu har der ikke engang været tid til selv at spise, fordi der også skulle renses flaske og sørges for resten af flokken. Jeg skal se, om det kan nås i morgen, hvor der også er en fødselsdag på programmet.

Den lille fyr virker som en trodsig og bestemt herre, så send ham en tanke og kryds fingre for, han overlever!


8 kommentarer:

 1. ej hvor sødt! Jeg håber virkelig han overlever, den lille mus! man liver jo helt rørt! God bedring til den søde lille killing!

  amalienl.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Zazen og jeg takker - han stortrives. :)

   - Line

   Slet
 2. Årh hvor er det synd, at hans mor har udstødt ham.
  Men er glad for, I tager jer af ham(:
  Mine tanker går til ham, og jeg håber inderligt, at den lille fyr overlever.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør ondt at tænke på. Får også ondt af kattemor, for det er sikkert fordi, hun selv er så udsultet, at hun ikke har kræfter til en killing. Nu har de da begge en chance for overlevelse. Og Zazen tror at det lammeskind han har fået, er hans mor. Hvor kært er det ikke? Så snart vil lægger ham på det, spinner han højlydt, malker med poterne, gumler lidt på pelsen og falder i søvn. :)

   - Line

   Slet
 3. Selvfølgelig overlever han! I er så søde, at I lukker ham ind, uden videre. Krydser arme og ben!

  SvarSlet
  Svar
  1. Zazen takker for al krydsningen. c",) Det ser ud til at lykkes, yay! :)

   - Line

   Slet
 4. Hvor er det smuk gjort af dig (: Krydser finger for den lille (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak fra både Zazen og mig. :)

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...