torsdag den 20. juni 2013

Så så man lige Zazen!

Whoop whoop - gæt hvad?! Zazen er en af de tre dyr på ugens coverbillede hos Best Friend  - han har ligget der siden mandag og jeg har slet ikke opdaget det!


Er han ikke kær? Og han er da kommet i godt selskab mellem to skønne vapser.

Han trives for øvrigt rigtig fint; er så småt begyndt at kunne spiste mere fast føde ... selvom det ikke er verdens kønneste syn!Bare denne hurtige update. Har haft en meget, meget lang dag - det er stort set først nu, jeg kan sætte mig. Og det har jeg så ikke tænkt mig at gøre særlig længe, må i seng og have noget søvn. Mere om i dag og resten af ugen følger (forhåbentlig) i morgen.


9 kommentarer:

 1. Han er altså lidt for lækker :D En rigtig charmetrold :b
  Du er altså bare for sej, det du har gjort :) thumps up
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for de søde ord, Trine. :)

   - Line (wow, nu begynder det at rime! c",)).

   Slet
 2. Jeg så godt, da de havde valgt ham som coverbillede.
  Men jeg forstår godt, de har valgt ham, fordi han er da bare for dejlig(:

  Jeg kan simpelthen ikke holde ud at se så mange dejlige billedere af ham,
  fordi jeg får helt lyst til at få en kattekilling igen, og det skal vi ikke have.
  Men jeg kan ikke lade hver med at kigge på ham, da han bare ser så kær ud(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Den lille kat er noget af det sødeste, jeg nogensinde har set! Jeg er vildt forelsket - og det samme er mine veninder og min mor (ja, jeg har lånt et af dine billeder af Zazen og sendt dem vidt omkring, og sagt at det er hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag) - Det er så vildt og stort at du tager dig så godt af ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Zazen glæder sig over sin berømmelse. ;) Tænk at dyrlæger og DYRENES BESKYTTELSE(!) anbefaler at sådan en størrelse aflives i stedet for at opflaskes! :( Derfor er det også ekstra rart med tilkendegivelser af, at vi har gjort det rigtige. Tusinde tak for det, Heidi! :)

   - Line

   Slet
  2. De anbefaler hvad!?!?! Sådan nogle røvhuller (pardon my french) - selv de helt små (og nok også halvbesværlige/dyre/opmærksomhedskrævende) størrelser skal have en chance. Og se bare Zazen; hvis man vil det, så kan det også lykkes! Ih, jeg bliver så sur når jeg hører sådan noget.

   Slet
  3. Jeg troede også, jeg hørte forkert ved dyrlægen. Der står fra 0 dage og opefter på mælkeerstatningen, såeh ...? Da jeg så samme dag på Hittekilling hørte fra én, at Dyrenes Beskyttelse havde givet hende samme svar, da hun ringede og søgte om råd, blev jeg virkelig harm. Hvorfor henviser de i det mindste ikke til Hittekilling, der har masser af mennesker, der står klar til at opflaske eller ligge til hos katte, der allerede har mælk? Åbenbart mener man, det kun dur, hvis der er en anden kat/hund eller lign. de kan die hos. Vores ene hund havde faktisk haft mælk indtil få dage før vi fik Zazen. Jeg ved ikke, om det er fordi man regner med, kattene har svært ved at overleve, når moderen ikke er der, da de også skal stimuleres til at tisse og besørge, men det kan man jo sagtens hjælpe dem med. På Zazen har det slet ikke været et problem, vi har bare masseret hans mave og tørret de private dele over med et stykke vat med varmt vand, så var der gevinst. Og nu er han begyndt at kunne selv.

   Jeg havde faktisk tænkt mig at skrive til Dyrenes Beskyttelse og bede om en forklaring på deres holdning OG for at fortælle, jeg ikke længere ønsker at støtte dem økonomisk, som jeg pt. gør fast hver måned. Så hellere selv sætte penge tilside til at hjælpe katte (vi fodrer allerede vildkatte både her i området og i Allinge - de kan ikke indfanges og blive tamme, men så kan vi da i det mindste så sørge for, de får mad og bliver neutraliseret. Så det vil jeg nu hellere bruge mine pengene på).

   Men er da glad for, jeg ikke er alene med min forargelse! :)

   - Line

   Slet
  4. Ja, hvis de i det mindste henviste til Hittekilling, og sagde at man kunne finde råd og vejledning der, så ville alt jo være fint. Men ligefrem sige at det ikke er besværet værd, gør jo at idéen med Dyrenes Beskyttelse lidt falder fra hinanden. Godt der findes mennesker som dig :)

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...