onsdag den 26. juni 2013

Hjææææælp! Blokeret fra Google+!!

Ej, nu stopper festen sgu!! Jeg er blevet blokeret af Google+teamet, fordi jeg har ændret mit bloggernavn Line Alfie til mit reelle fødenavn, Line Find-Andersen! PIS OG LORT OG GAMLE AVISER (far han sidder på lokum og fiser).

For nogle dage siden loggede jeg mig ind på min mailkonto og havde fået følgende besked:


Og gu' ville jeg ikke-nikke-nej ind og 'oplyse mit navn og sende oplysninger om det'. Hell no, om jeg sender personfølsomme oplysninger (haha - sagde en blogger! c",)) som mit CPR-nummer eller scanninger af mit pas! Mit navn ER Line Find-Andersen og har aldrig været andet. Og det har da fungeret meget godt i snart 32 år (gisp, jeg er gammel!).

Og deres 'hjælpeartikler' hjælper ikke en skid - et under, jeg kom herinde og kan skrive fra bloggen. MIN EGEN BLOG! For helvede altså ... jeg skulle bare været fortsat med at blogge under pseudonym, men det virker latterligt, når mit fulde navn er på mit visitkort og min Facebook knytter sig til bloggen. Så virkede det mere ærligt at skifte til mit rigtige navn.

Er spændt på, hvor længe dette lort skal stå på. Hvis ikke Google tager sig alvorligt sammen, finder jeg et andet sted at blogge. Jeg flyttede netop fra dagbogen fra Fyldepennen, fordi jeg ikke ville have, nogen skulle diktere, hvad jeg må skrive om, hvor meget og hvornår.

Sååå, I kan altså ikke komme ind på min Google+-profil, jeg kan ikke skrive under eget navn (føler mig fandeme skåret i småstykker!) og jeg kan ikke dele mine indlæg i Google-fucking-MINUS!

... Jeg har brug for verdens største bøtte Dream-is og en spand Japanstænger med ekstra meget kokos!



14 kommentarer:

 1. Pga bindestregen?

  SvarSlet
 2. Måske. Det kan vel ikke være scam mail?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jeg bange for - men nu er jeg blokeret. Jeg MAGTER det ikke!! Forsøger at finde ud af, hvor jeg skal henvende mig ...

   Slet
 3. evt
  Links til steder på nettet, hvor en betydelig gruppe kender dig under dette navn

  https://support.google.com/plus/answer/3049016

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tak. :) Det er også den jeg sidder og kigger på, jeg kan bare ikke finde ud af, hvor i al videste verden linket skal sendes til. Ved ikke om det er fordi jeg er snotdum eller bare TOTALT rundforvirret her.

   Slet
 4. Har du ikke begrænset adgang til profilen? Kan du finde noget support halløj?

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, det tog laaaang tid, men nu tror jeg (tror! Jeg er teknologisk retarderet) at jeg har fået sendt en indsigelse med link til min Face-profil. Phew ... just been one of those days!

   Slet
  2. Ja, duh, Line Navnløs - takker for hjælpen og interessen! :) Meget, meget sødt af dig, Charlotte.

   Slet
 5. "Line Find-Andersen er tydeligvis ikke et navn"

  Hahahahahah! Nej hvor er det komisk.. Hvordan pokker kommer de lige frem til det?!
  Det er meget mystisk..

  Håber du finder ud af det snart! ;))
  http://resofikka.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej altså, Rebekka, der var du blevet overset. Sorry - det har endelig løst sig, men funger ikke helt som før. Kan stadig ikke dele indlæg i Google+, men skal selv ind og lægge dem på. "#¤%&/()=)(/&%¤#=)(/&%¤ Lort Google-minus (og lorte computer, der ikke vil lave minustegn!).

   - Line

   Slet
 6. Hahaha og Grevinnan af Slussen er så et navn eller?? ;) hahaha nooo no no!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også sådan lidt: http://www.google.dk/imgres?start=269&um=1&hl=da&biw=1440&bih=770&tbm=isch&tbnid=qfJKof8TddxonM:&imgrefurl=http://www.giantbomb.com/forums/off-topic-31/do-you-think-they-should-remake-the-prequel-series-389458/&docid=8S8Zwxt1bEOe2M&imgurl=http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/4810/1273087-what_the_fuck_cat.jpg&w=400&h=300&ei=0gXTUaaqMcHYPJ_cgMAD&zoom=1&ved=1t:3588,r:91,s:200,i:277&iact=rc&page=12&tbnh=179&tbnw=230&ndsp=24&tx=114&ty=61

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...