fredag den 14. juni 2013

Mit liv lige nu

Der er så meget drøn på for tiden, at jeg ikke kan tænke en tanke af ren stress! Hver gang jeg foretager mig ét, tænker jeg på alt det andet jeg burde gøre. Når jeg sætter en vask over, tænker jeg på strygetøjet. Når jeg forsøger at få bund i strygetøjet, tænker jeg på opvasken ... Hele hytten ligner noget fra Jerusalems ødelæggelse. De sidste mange uger har jeg skullet noget hver eller hveranden dag, hvilket ikke er godt for mig. Jeg har brug for hviledage, så jeg ikke udløser et attak eller en infektion. Jeg kan ikke engang sove, fordi jeg ligger og tænker på at hvis jeg ikke kan sove, skulle jeg måske stå op og rydde op i rodet.

I går sagde min mor, det var lang tid siden, hun havde set mig så træt. Og jeg følte mig ikke engang træt! Lidt foruroligende, når hun har set mig på en uges ferie, hvilket virkelig gør mig træt, fordi dagene er så intense og jeg så får mere ondt. På ferien i år måtte jeg da også tage en hviledag midt i ugen, hvor jeg blev hjemme og sov, mens de andre tog på tur. Dagen efter var vi i Odense for at se H.C. Andersens hus, hvor jeg under rundvisningen fik så ondt, jeg ikke kunne gå. Havde jeg så bare læst deres informationsfolder, havde jeg set, man kunne låne kørestole. Duh! Dagen efter, hvor vi var i Den Fynske Landsby, lånte jeg én og det var en lise at kunne trille rundt og tage billeder og bare nyde, uden at tænke på, hvornår der kom en sten eller bænk jeg kunne sætte mig på.

Mig og en af kattene i Den Fynske Landsby. Spørg mig, om jeg savnede mine egne katte derhjemme! c",)
I morgen skal jeg til tøsefødselsdag. Jeg håber ikke, jeg falder i søvn med hovedet ned i forretten! Det er irriterende, for jeg har glædet mig vildt meget i flere måneder og nu kan jeg ikke tænke på andet en, hvordan det betyder, rodet bare ophober sig endnu mere.

Jeg nåede heller ikke på Folkemødet i går. Alene det at komme fra Gudhjem til Tejn var en pine. Vi turde ikke satse på, vi kunne komme til indkøbsmuligheder i Allinge (jeg kan ikke gå mere end max 200-300 m. ad gangen og varerne er tunge ... og Zazen-fisen var med), så vi måtte handle i Tejns Dagli' Brugsen. Manner a mistake. Kunne ikke få de mest almindelige varer (helt ærlig, hvem har ikke hvidkål og vandmelon?! Og hvorfor kun rynkede Golden Delicious. Det er da ikke et æble!). Så vi betalte tre gange det, som varerne normalt koster og så var det ikke engang hvad man ville have, men anden, tredje eller fjerde prioritet. Kunne næsten ikke finde ud af at spise morgenmad, fordi jeg ikke havde min skyr og vandmelon (hvem sagde vanemenneske?).

Da vi skulle igennem til Allinge snerpede det virkelig til. Der var biler overalt. Selv på mine forældres lille vej, som ingen kender! Der var fyldt med TV2-biler (der bor en lokalrapporter fra TV2-Bornholm overfor mine forældre, så det er sikker sådan, de har sniffet sig frem til pladserne). Underligt at se!


To billeder af vejen, hvor jeg er vokset op - som I kan se, er der normalt ingen biler. Siden Folketmødets start, har de nærmest holdt i lag.

I dag havde HG et møde i Allinge på en af standene. Han fortalte, byen er totalt lukket. Man får ikke lov at komme derned, der er politi og afspærring. Mens han var væk skulle jeg passe den lille gumpefis og mand, hvor har han fået krudt i røven! Han fiser rundt som en skoldet skid. Myrledyret er meget interesseret i ham og han i hende. De andre er mere tilbageholdene. Cleo ignorerer ham, Zappen hvæser og brøler og Samsara synes, han er spændende, men lidt farligt (Samsara synes alting er spændende ... og lidt farligt!).

Han er begyndt at spise fast føde, men har lidt svært ved det. Han har fået killingetørkost opblødt i mælk (altså modermælkserstatningen fra dyrlægen, ikke rigtig mælk!). I dag fik han lidt torskerogn, som han lappede vellystigt i sig, men han var smurt ind bagefter. Han har også lært at drikke mælk af skål, men har får stadig primært mælk i flaske. Han har også lært at gå i kattebakke, selvom han ikke helt kan tømme tanken uden hjælp endnu.Forresten har jeg endnu en giveaway på bedding. Jeg regner med, den kommer på i løbet af weekenden eller (allersenest) mandag. Så hold øje med bloggen. :)


4 kommentarer:

 1. Hvor er det er superfint billede af dig!! :-)

  og jeres lille killing er alt for sød.

  Knus
  www.rikkesunds.dk

  SvarSlet
 2. Åh Line, mon ikke du snart skulle tage dig nogle dage, hvor du kun laver det aller mest nødvendige (passer på dig selv og dyrene)? Det lyder nemlig til, du er ved at køre dig selv ned, så jeg er bekymret for, at din krop snart reagerer med voldsomme smerter, fordi du presser den alt alt for meget.

  Kærlige kram og tanker fra
  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Louise! :) Jeg troede faktisk, der nu ville komme nogle dage med tid til ro, men så opdagede vi, der snart mangler mælkeerstatning og at vi skal have afleveret lånebøger. Samtidig gik en af mine H&M-halskæder i stykker nærmest før jeg tog den på, så nu skal vi til 'storbyen' alligevel. Samtidig skal vi have bestilt adressetegn til Zazen og et nyt til Samsara, der har smidt sit væk. På søndag skal vi holde Skt. Hans (tilbød det selv, da det er lettere end at have Zazen med sig på besøg), så hytten skal også lige være ryddelig. Heldigvis er jeg stadig ikke nedlagt af onder - det er mange år siden, jeg har haft så god en periode. Jeg håber, det varer ved længe endnu! :)

   Tak for dine altid skønne ord og for dine bekymrede tanker. Jeg lover at passe på mig.

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...