tirsdag den 9. april 2013

Damen tester makeup

Det er blevet tid til ugens andet temaindlæg. Og også denne gang, har jeg testet makeup, denne gang fra Cici.

Her er, hvad jeg modtog i pakken fra Cici:


Lipgloss i farven 03 (40,-). Mascara/eyeliner i farven sort (55,-). Foundation i 03 (60,-). Og til sidst pudder (01) (50,-).

Med i pakken var desuden en håndfuld bolsjer - nice touch! :)

Lipglossen er jeg ret glad for, da den har en farvenuance, jeg længe har været på udkig efter. For en del (okay - mange!) år siden modtog jeg en gratisprøve med et Bazar-blad og den var bare såååå lækker. Denne minder enormt meget om både i farve og konsistens. Jeg er ikke så meget til læbestift. Føler mig som Klovnen Pepino, får den smurt udover tænderne eller tværet ud, så den ligger rundt om læberne i stedet for læberne. Så lipgloss er meget mere mig. Og til en pris på 40,- er dette en rigtig god deal.Et lidet charmerende billede, hvor alle produkterne er i brug. Her kan I se lipglossen, der er meget diskret, men stadig givet et blødt, afdæmpet og lækkert look.
Pennen med mascara/eyeliner er skidesmart! Jeg elsker, jeg kan have den med i tasken og at den ikke 'deles', så jeg sidder med to små stumper, jeg ikke kan styre med mine pølsefingre. Eyelineren er SÅ let at bruge. Jeg har aldrig haft en flydende eyeliner, jeg holder mig specielt til. Jeg hopper lidt fra mærke til mærke, uden nogensinde at finde noget, der får mig til at juble. Denne her har en rigtig god pensel, der er lang og smal. Det gør det let(tere) at komme tæt på vippekanten, så man undgår helligdage og uheldige streger. Den er meget holdbar og man får ikke afsmitning på de øvre øjenlåg efter en halv dag, som jeg er ude for med rigtig mange mærker (også de allerdyreste!). Der skulle trykkes godt til med makeupfjerneren for at fjerne den til natten, så har man en lang dag eller skal ud i dårligt vejr, er der garanti for, den holder. Jeg er dog knap så begejstret for mascaraen, der skal påføres i rigtig mange lag, før man får den ønskede effekt. Til gengæld er den genial til de nederste øjenvipper, der let får for meget og klatter sammen. Så faktisk er jeg begyndt at bruge den til de nederste vipper og en anden til de øverste. Børsten er meget blød, hvilket på sin vis er lækkert, fordi den ikke føles 'hård' mod vipperne, men til gengæld gør det den også sværere at lægge på.

Eyelineren
Mascaraen
Foundationen fra Cici er nok et af de produkter, jeg er gladeste for. Den ligner min sædvanlige foundation, har samme farve, men er dog lidt mere flydende i konsistensen. Men: Den er 69 kroner billigere end mit sædvanlige mærke! OG den er ikke tilsat den rædsomme parfume, der er i mit sædvanlige mærke. Jeg hader at rende rundt og stinke som et parfumeri i krydderen, så ærlig talt: Fremover vil jeg sgu bruge Cicis mærke! Hvor jeg ville give mit gamle mærke fire stjerner, ville jeg give denne fem.

Her ses de nævnte produkter: Øverst kan I svag ane lipglossen. Nedenunder er eyelineren, så mascaraen og til venstre foundationen.

Til sidst er der pudderen:Den er så fin med sit blomstermønster, at man næsten ikke nænner at bruge den. :) Ligesom med foundationen er jeg overrasket over, hvor lækker den er. Den er - igen ligesom foundationen - meget lig min nuværende pudder, der dog den forskel, at min sædvanlige pudder har en pris på 89 kroner, hvor denne koster 50. Need I say more? Denne er dog ret lys i det. Det er perfekt til min nuværende teint, men jeg håber da på, der er sommer på vej, så jeg får brug for en mørkere nuance og den vil jeg da klart overveje at købe hos Cici.

Så min konklusion er: Hvis der er en forskel (udover den favorable pris) på Cicis mærker og andre, er det ikke noget, der er mærkbart på produktet, det er snarere designet, pengene er sparet på. Så er det værd at købe hos Cici? Klart! Hvis jeg skal give karakterer til de forskellige produkter med 1-5 stjerner bliver det:

Lipgloss: *** (3)
Mascara: ** (2)
Eyeliner: **** (4)
Foundation: ***** (5)
Pudder: ***** (5)

Du kan også finde Cici på Facebook (link åbner i ny side) og holde dig opdateret om rabatter på siden samt få råd til kropspleje m.m.

[Indlægget er sponsoreret af Cici, men teksten forfattet af mig, billederne taget af mig og ingen har dikteret teksten, men er forfatte af --- ja, mig.]

Husk at deltage i min giveaway og at følge mig på Bloglovin og Facebook.

8 kommentarer:

 1. hej su skrev på min blog at du gerne, ville følges og at du foretrækker BL så nu følger jeg dig der. bruger ikke BL på min egen blog så vil gerne følges via GFC (den almindelige fast læser knap) :))

  http://wordsbychristina.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Kigger lige ind hos dig og lægger en kommentar. :)

   - Line

   Slet
 2. Er helt vild med eyelineren/mascaraen! :o)

  Kig gerne forbi - har en spørgsmåls runde igang :)
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  Knus Michelle :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle

   Det er ved at være noget tid siden. Tænkte faktisk på dig i dag. :) Kigger ind snarest.

   - Line

   Slet
 3. Herlig temauge :-)
  Hvor kan man købe de her billige produkter?

  /Jeanet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jeanet - også for at læse trofast med. :) Du kommer direkte til Cicis hovedside ved at trykke på linket 'Cici' i øverste linje. Linket åbner automatisk i en ny fane. Derudover kan du trykke dig direkte til hvert produkt ved at trykke på betegnelsen under det første billede. :)

   - Line

   Slet
 4. Syntes godt nok at pudderen og foundationen ser lækker ud :D

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også virkelig lækre - og især til prisen. :)

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...