onsdag den 3. april 2013

Wrapped in chains

Prø' li' å hør her - jeg har en ting, jeg bare MÅ dele med jer! Jeg har fundet endnu en pusher ... en smykkepusher, that is! For vi har jo slået fast, at jeg er storforbruger at smykker. Men det betyder også, at jeg bliver mere og mere kritisk mht. hvad jeg synes om og anskaffer mig. Kvalitet og kvantitet skal gerne hænge sammen, men bliver det FOR billigt, er det også ofte et køb, der ender med at blive skuffende.

Smykkemester har været så søde at sende mig denne earcuff, som jeg har fået lov at anmelde:


Er den ikke lige fed, hva'?! Denne cuff er af mærket ZÖL. Men billedet her gør ikke rigtig smykket ære, så I får nogle flere - bl.a. med en enkrone, så I kan se de nogenlunde størrelsesforhold.
Smykket har en værdi af 550,- Og dette her er altså kvalivarer! Det er ikke noget fra H&Ms rodekasse til en tier. Allerede da jeg åbnede æsken kunne jeg se, at her var noget, der var meget fint og sirligt lavet. Der er så mange fine detaljer, og selvom kæderne er små og enkle, er de også stærke.

Men Smykkemester sælger også en masse andet og en masse andre mærker - bl.a. Carré, Flora Danica, Rabinovich, Von Lotzbeck og Pernille Corydon (hvoraf jeg har en hel del smykkeønsker på listen) og andre. De har smykker i mange kategorier - dame, herre og børn (samt dåbsgaver som f.eks. det traditionelle Dagmarkors - dog i mange varianter). Til børn er der de fineste smykker med f.eks. Mummitroldene og Kaj & Andrea.

En ting, der er rigtig fedt ved siden er, at hvis du klikker dig ind på f.eks. en ring, du er interesseret i, kommer der relaterede produkter op - smart, hvis det f.eks. er del af et smykkesæt. På hvert billede står der desuden, hvilket mærke, der står bag designet, så man kan skrive sig det bag øret, hvis man falder over nogle favoritter. Ude i siden af skærmen, kører anmeldelser af butikken, så man kan se, hvad tidligere kunder synes.


Priserne på smykkemester er til enhver pengepung - både hvis du har arvet bedstemor og vil forkæle dig selv eller hvis du (som jeg) er fattig som en kirkerotte og lægger sparepenge under hovedpuden, til det engang hver tiende år er til lidt selvforkælelse. c",)

Jeg har lavet et par collager med halskæder, armbånd, øreringe og ringe, som jeg synes, fortjente at blive vist frem. :)

Har du en favorit og kender du siden?


[Indlægget er sponsoreret af Smykkemester, men reflekterer udelukkende, hvad jeg virkelig mener].

2 kommentarer:

 1. Jeg ville aldrig give 550 kroner for en ørering, det er jeg alt for nærig til. Så vil jeg hellere købe noget billigt i H&M - men den er rigtig flot. :)

  //miaekholm.blogspot.dk<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk én fra H&M, der minder om - dog med flere kæder - men kæderne knækker af. Den er heller ikke helt vildt behagelig at gå med, der er denne her bedre. Det er det fede ved at prøve forskellige produkter og mærke forskellen. Men jeg har da også rigtig mange billige smykker, jeg er meget tilfreds med. De holder bare ikke så længe; især da jeg bruger smykker hver dag og derfor slider godt på dem. :)

   Tak for din kommentar og fordi du kiggede forbi.

   - Line

   Slet

Tak for din kommentar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...